Bekijk de uitzending van Dieren in nesten terug

Za 15 december 2018 | 16:55 Dieren in nesten

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Dieren in nesten gemist? Bekijk hier naar Dieren in nesten gemist.

Dieren in nesten

Datum
Za 15 december 2018
Tijd
16:55 tot 17:24
Zender
Eén
Genre
Reportage
Presentatie
Chris Dusauchoit
Deel-url
gids.tv/21468387

Seizoen 8 - Aflevering 27 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit.

Halos, Boomer, Siga en Luna zijn vier zeehonden die in het Sea Life Center in Blankenberge wonen. Hun verzorgers zijn een beetje ongerust. Het viertal eet al een hele tijd niet zoals het hoort, en ze willen weten hoe dat komt. Bonny is een jonge mastino napoletano, een heel mooi hondenras. Maar ze sukkelt met haar gewrichten, en daarom moet ze onder het mes in de Dierenkliniek van Merelbeke. Sil van het Natuurhulpcentrum gaat naar het kerkhof. Niet om kransen neer te leggen, wel om een oneerbiedige pauw te vangen. Prinske is een heel jong veulentje. Hij heeft last van een dikke knie, en daar wordt dokter Heidi bijgeroepen. In de zoo van Antwerpen hebben ze een bruine boomslang die op reis mag naar Jersey. Daarvoor moet ze eerst wel helemaal onderzocht worden, geen sinecure als je zo'n lang mager lijf hebt.

Dieren in nesten op tv

Dieren hond ziekenhuis zelfmoord antwerpen vrouw luna bevallen sea life bevrijden zeehonden dierenkliniek dokter overvallers neergeschoten andrea coma ongerust lijk vecht nesten britt flikken kerkhof merel papa bijt woonkamer vermoord team reportage life vast reis seizoen seizoen 8 geen sofie kransen tijd maarten zaak lang.