Bekijk de uitzending van Diederik van Vleuten: Mijn nachten met Churchill terug

Zo 4 juni 2017 | 22:20 Diederik van Vleuten: Mijn nachten met Churchill

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Diederik van Vleuten: Mijn nachten met Churchill gemist? Bekijk hier naar Diederik van Vleuten: Mijn nachten met Churchill gemist.

Diederik van Vleuten: Mijn nachten met Churchill

Datum
Zo 4 juni 2017
Tijd
22:20 tot 00:05
Zender
NPO 2
Genre
Theatershow
Jaar
2017
Presentatie
Diederik van Vleuten
Twitter hashtag
#DiederikvanVleuten
Deel-url
gids.tv/17972245

Diederik van Vleuten probeert antwoord te krijgen op de vraag waarom zijn vader, in plaats van hem vertrouwelijk in te wijden in de wereld van seks, drank, voetbal en geld, de onwrikbare pijlers van het mannenbestaan, zijn zoon liever complete redevoeringen van Winston Churchill leerde. En waarom hij meer dan vijftig jaar na het overlijden van Churchill bijna iedere dag, maar zeker iedere nacht aan de legendarische oorlogsleider denkt.

Zijn zoektocht naar de antwoorden voert hem op een vermakelijke, confronterende en ontroerende manier terug naar de geestgronden van zijn kleurrijke familie en het landgoed van de oude Winston zelf. In Chartwell valt het kwartje. Dus dáárom was het. Had dat meteen gezegd. Dat had behoorlijk wat nachtrust gescheeld. Een schat aan verhalen, een smaakvol decor, stemmige muziek en dat alles in de regie van Berend Boudewijn. Dat is Mijn nachten met Churchill.

Diederik van Vleuten: Mijn nachten met Churchill op tv

.