Bekijk de uitzending van Die Hard 4: Live Free or Die Hard terug

Wo 13 juni 2018 | 20:30 Die Hard 4: Live Free or Die Hard IMDb: 7.2

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Die Hard 4: Live Free or Die Hard gemist? Bekijk hier naar Die Hard 4: Live Free or Die Hard gemist.

Die Hard 4: Live Free or Die Hard

Die Hard 4: Live Free or Die Hard
Datum
Wo 13 juni 2018
Tijd
20:30 tot 23:05
Zender
Veronica
IMDb
7.2
Genre
Actiethriller
Jaar
2007
Regisseur
Len Wiseman
Acteurs
Bruce Willis, Justin Long, Maggie Q, Timothy Olyphant, Cliff Curtis
Twitter hashtag
#livefreeordiehard
Deel-url
gids.tv/20391127

Amerikaans-Britse actiethriller: Wanneer er ingebroken wordt in het computernetwerk van de FBI krijgt politieagent John McClane de opdracht de jonge hacker Matt Farrell op te pakken voor ondervraging. Dit lijkt in eerste instantie een routineklus, maar wanneer ze plots allebei onder vuur worden genomen in Farrells appartement, blijkt er veel meer aan de hand te zijn. Ze ontdekken dat een terroristische organisatie onder leiding van voormalig overheidsmedewerker Thomas Gabriel het land op de knieën wil krijgen door alle computers en netwerken in de Verenigde Staten systematisch te doen crashen. Dat is echter buiten de ervaren John McClane gerekend.

Die Hard 4: Live Free or Die Hard op tv

Verenigde staten live hacker computers politieagent appartement curtis knieën cliff terroristische organisatie opdracht vuur bruce willis maggie q justin long cliff curtis die hard live free or die hard leiding.
Die Hard 4: Live Free or Die Hard - Trailer