Bekijk de uitzending van Vervolg detectivenachten: Silent Witness terug

Za 13 juni 2020 | 22:10 Vervolg detectivenachten: Silent Witness

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Vervolg detectivenachten: Silent Witness gemist? Bekijk hier naar Vervolg detectivenachten: Silent Witness gemist.

Vervolg detectivenachten: Silent Witness

Datum
Za 13 juni 2020
Tijd
22:10 tot 23:45
Zender
NPO 2
Genre
Serie
Acteurs
David Caves, Richard Lintern, Emilia Fox
Deel-url
gids.tv/24524443

Het tweede deel van de twee Detectivenachten op NPO 2 met alle afleveringen van Silent Witness seizoen 21. De eerste drie afleveringen zijn vrijdagavond 12 juni om 22:20 uur op NPO 2 te zien. Zaterdagavond zijn vanaf 22:10 uur de laatste twee afleveringen van het seizoen te zien.

De eerste drie afleveringen vrijdagavond gemist? Dan kun je Silent Witness terugkijken bij Gids.tv via gids.tv/serie/silent-witness.

Verkeersongeluk
In deze vierde aflevering van Silent Witness seizoen 21: het psychopathisch gedrag van een inwoonster van een verzorgingshuis zou de oorzaak zijn van een verkeersongeluk, maar klopt dit wel? In hun achtervolging van een misdadiger ontdoet het team de zorg van zijn schone schijn.

Slotaflevering
Om 23:50 uur volgt de vijfde en laatste aflevering van het seizoen. Daarin is het kerstochtend. Nikki wacht op een telefoontje van Matt, die terug is in Amerika. In plaats daarvan krijgt ze een telefonische melding waarin het team wordt opgeroepen.

Vervolg detectivenachten: Silent Witness op tv

.