Bekijk de uitzending van Dennis the Menace Strikes Again! terug

Zo 5 mei 2019 | 07:20 Dennis the Menace Strikes Again! IMDb: 4.4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Dennis the Menace Strikes Again! gemist? Bekijk hier naar Dennis the Menace Strikes Again! gemist.

Dennis the Menace Strikes Again!

Dennis the Menace Strikes Again!
Datum
Zo 5 mei 2019
Tijd
07:20 tot 08:50
Zender
SBS 6
IMDb
4.4
Genre
Komedie
Jaar
1998
Regisseur
Charles T. Kanganis
Acteurs
Don Rickles, George Kennedy, Justin Cooper, Betty White, Brian Doyle-Murray
Deel-url
gids.tv/22199280

Dennis the Menace Strikes Again! is een Amerikaanse familie en komediefilm uit het jaar 1998. Met onder andere Don Rickles, George Kennedy en Betty White in de hoofdrol.

Dennis en zijn ouders zijn blij wanneer ze vernemen dat Dennis' opa bij hen zal intrekken om meer tijd door te brengen met zijn kleinzoon. Ook buurman Wilson is opgetogen wanneer hij dit te horen krijgt. In Wilsons ogen betekent dat immers dat hij van de jongen zijn fratsen en kwajongensstreken af is. Niets is echter minder waar want opa haalt net dezelfde kuren uit als zijn kleinzoon. Opa blijkt bovendien nog zeer energiek voor zijn leeftijd en vooral dat zint Wilson niet. Hij besluit zichzelf op een verjongingskuur te trakteren van een dubieuze professor. Onwetend steekt Dennis hier een stokje voor en dat betekent meteen het begin van een ware 'oorlog' tussen Dennis, de professor, diens handlanger én meneer Wilson.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/dennis-the-menace-strikes-again

Dennis the Menace Strikes Again! op tv

.
Dennis the Menace Strikes Again! - Trailer