Bekijk de uitzending van Demolition Man terug

Di 13 maart 2018 | 21:30 Demolition Man

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Demolition Man gemist? Bekijk hier naar Demolition Man gemist.

Demolition Man

Datum
Di 13 maart 2018
Tijd
21:30 tot 22:00
Zender
Discovery
Genre
The Piano
Jaar
2017
Twitter hashtag
#demolitionman
Deel-url
gids.tv/19809533

Lawrie Voutier is de Demolition Man. Als je hem vraagt om je oude cottage te slopen, dan breekt hij hem in minder dan vijf uur helemaal voor je af. Maar waar jij allemaal troep ziet, ziet Lawrie vooral geld. Demolition Man is vanaf vanavond iedere maandag met dubbele afleveringen vanaf 21:30 uur te zien op Discovery Channel.

Oude deurpanelen, ramen, trappen of zelf een oude ansichtkaart die hij achter een gesloopte schouw vindt, in alles ziet hij waarde. De spullen slaat hij op in zijn grote antiekshop in Camperdown van waaruit hij ze weer verkoopt aan wie het maar wil hebben. En als hij niks te slopen heeft, rijdt hij het land door op zoek naar andere oude items.

Hij is half hoarder, half handelaar, en koopt alles wat hij zelf leuk vindt. Wat hij niet verkoopt, verdwijnt in zijn eigen huis, dat daardoor de grootste privécollectie antiek van Australië is geworden. Aan zijn vrouw Sue de taak om zijn inkomsten en uitgaven goed bij te houden. Maar kwaad worden op hem kan ze niet. Zoals niemand ooit echt kwaad zal worden op deze markante sloper met zijn karakteristieke Australische accent.

Demolition Man op tv

Australië piano vrouw glas slopen discovery troep rood inkomsten ramen kwaad uitgaven eigen huis ansichtkaart raam verdieping benny accent geld spullen vriend waarde demolition the piano discovery channel seizoen aflevering 1.
Promo: Demolition Man