Bekijk de uitzending van Deck the halls terug

Za 21 december 2019 | 13:45 Deck the halls IMDb: 5.0

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Deck the halls gemist? Bekijk hier naar Deck the halls gemist.

Deck the halls

Deck the halls
Datum
Za 21 december 2019
Tijd
13:45 tot 15:35
Zender
SBS 6
IMDb
5.0
Genre
Familiefilm
Jaar
2006
Regisseur
John Whitesell
Acteurs
Matthew Broderick, Danny DeVito, Kristin Davis, Dylan Blue, Sabrina Aldridge
Twitter hashtag
#deckthehalls
Deel-url
gids.tv/23483058

Deck the halls is een Amerikaanse komedie- en familiefilm uit het jaar 2006. Met Danny DeVito en Matthew Broderick in de hoofdrol.

Steve (Matthew Broderick) leidt met zijn gezin een keurig geordend bestaan in een nette buitenwijk. Hij vindt zijn leven prima en wil er dan ook niets aan veranderen. Zijn nieuwe buurman Danny (Danny DeVito) is precies het tegenoverstelde. Het is een luidruchtig ventje met grote dromen. Steve kan hem nog net verdragen, maar met het kerstseizoen gaat Danny wel heel ver met zijn fratsen. Hij wil zijn huis zo uitbundig versieren zijn huis dat je vanuit de ruimte de kerstlichtjes zou kunnen zien. Terwijl Danny op chaotische wijze bezig is met zijn plan, raakt Steve's leven hevig in de war. Hij moet iets bedenken om Danny's plannen tegen te houden - of juist te overtreffen...

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/deck-the-halls-2006

Deck the halls op tv

Ruimte film buurman buitenwijk gezin dylan versieren streamen plannen kristin davis matthew broderick matthew verdragen davis danny devito 2006 plan deze.
Deck the halls - Trailer