Bekijk de uitzending van De wilde ruimte terug

Vr 15 maart 2019 | 21:10 De wilde ruimte

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De wilde ruimte gemist? Bekijk hier naar De wilde ruimte gemist.

De wilde ruimte

Datum
Vr 15 maart 2019
Tijd
21:10 tot 22:00
Zender
NPO 2
Genre
Wetenschappelijk magazine
Jaar
2019
Presentatie
Anna Gimbrere
Deel-url
gids.tv/21924776

In het nieuwe wetenschappelijke programma De wilde ruimte onderzoekt wetenschapsjournalist Anna Gimbrere de wereld van de ruimtevaart en onze toekomst in de ruimte.

In zes afleveringen reis je als kijker langs de verschillende actoren die anno 2019 staan te trappelen om dit onbekende gebied te betreden. De ruimtevaarders, de bedrijven, de overheden, de universiteiten, mediabedrijven en de kapitaalkrachtige avonturiers die het reizen in de ruimte mogelijk maken.

We reizen door het universum van het nieuwe ruimtereizen en schetsen de toekomst van onze buitenaardse wereld. Eén waarin we op een andere planeet zullen wonen, werken en onze kinderen groot brengen.

In de eerste aflevering onderzoekt Gimbrère hoe Neil Armstrong nog steeds tot de verbeelding spreekt en een nieuwe generatie ruimtepioniers inspireert om de volgende grote stap naar de maan te wagen.

Lees meer over dit programma op gids.tv/programma/de-wilde-ruimte.

De wilde ruimte op tv

Ruimte planeet race investeren maan ruimtevaart universiteiten investeringen reizen particulieren houston eerste aflevering wetenschappelijke neil kijker armstrong wetenschappelijk kinderen ruimtevaarders magazine werken reis seizoen aflevering 1 universum 2019 deze.