Bekijk de uitzending van De wereld van morgen terug

Zo 30 juni 2019 | 08:50 De wereld van morgen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De wereld van morgen gemist? Bekijk hier naar De wereld van morgen gemist.

De wereld van morgen

Datum
Zo 30 juni 2019
Tijd
08:50 tot 09:40
Zender
NPO 1
Genre
Wetenschappelijk magazine
Jaar
2018
Twitter hashtag
#dewereldvanmorgen
Deel-url
gids.tv/22499817

In De wereld van morgen onderzoekt Harm Edens het Nederland van de toekomst. Nederland is koploper op het gebied van innovatie; iedere dag werken er bedrijven, instituten en wetenschappers aan nieuwe technologieën om ons leven beter en gemakkelijker te maken.

De wereld van morgen laat zien welke innovaties er in de wereld plaatsvinden en wat deze in de praktijk voor ons kunnen betekenen. Harm Edens presenteert het programma vanuit het Kurhaus in Scheveningen, waar de Nederlandse Innovatie Prijs 2019 wordt uitgereikt aan het meest innovatieve bedrijf van Nederland.

In dit programma nemen bekende ambassadeurs de kijker mee langs interessante en creatieve innovaties.

- Kok Yvette van Boven laat zien hoe de traditionele landbouw de komende decennia drastisch gaat veranderen naar een verticale boerderij.

- Oud-atleet en presentator Gregory Sedoc laat zien hoe patiënten in de toekomst gemonitord kunnen worden met slimme pleisters.

- Tech-deskundige Vivianne Bendermacher ontdekt hoe mensen en machines optimaal met elkaar kunnen samenwerken.

- Froukje Jansen onderzoekt hoe vervuilende schepen in de toekomst de wereld rond kunnen varen zonder ooit nog te hoeven tanken.

De wereld van morgen op tv

.