Bekijk de uitzending van Start: De wereld rond met 80-jarigen terug

Zo 7 juni 2020 | 21:30 Start: De wereld rond met 80-jarigen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Start: De wereld rond met 80-jarigen gemist? Bekijk hier naar Start: De wereld rond met 80-jarigen gemist.

Start: De wereld rond met 80-jarigen

Datum
Zo 7 juni 2020
Tijd
21:30 tot 22:30
Zender
SBS 6
Genre
Documentaire
Deel-url
gids.tv/24487783

SBS6 zendt vanaf vanavond opnieuw het tweede seizoen van De wereld rond met 80-jarigen (uit 2018) uit. Elke zondag om 21:30 uur zijn de belevenissen van de bejaarde reizigers met presentator Dennis van der Geest te zien.

Wereldreis
De mannen en vrouwen die meedoen zijn acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan. Met een groep mensen die ze van tevoren niet kennen, krijgen ze de kans om samen een wereldreis te maken.

Droom
Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland geweest. Een paar van hen zijn zelfs niet verder gekomen dan hun eigen dorp.

Jordanië
Presentator Dennis van der Geest reist met de ouderen mee en begeleidt hen tijdens de reis. In de eerste aflevering gaan ze naar Jordanië, waar ze de geneeskracht van de Dode Zee aan den lijve ondervinden. Groepsoudste Lou heeft een fetisj voor alles wat met oudheid te maken heeft. Hij gaat op zoek naar Arabische munten met zijn metaaldetector, maar hij wordt verrast met iets veel groters.

Bekijk het complete vorige seizoen van De wereld rond met 80-jarigen terug op KIJK.nl via gids.tv/programma/de-wereld-rond-met-80-jarigen.

Start: De wereld rond met 80-jarigen op tv

.