Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Do 12 september 2013 | 10:45 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Do 12 september 2013
Tijd
10:45 tot 11:35
Zender
NPO 2
Genre
Live programma
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#dwdd
Kijkwijzer
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/9770786

Vanavond in De Wereld Draait Door:

-Waterproblemen? Waar dan ook, wat dan ook: Nederlanders weten er wel raad mee! Net terug uit New York, waar ze voorzitter was van een grote waterconferentie, zit vanavond bij ons aan tafel minister Schultz van Haegen. Over de Nederlandse expertise op het gebied van watermanagement, het nut voor het bedrijfsleven en het belang van internationale samenwerking.

-‘Upload Cinema’ brengt internetvideo’s op het grote scherm in de bioscoop. De nieuwste editie die op 12 september in première gaat heeft als thema ‘The Art Of Science’. De mooiste, grappigste en meest onthullende wetenschapsvideo’s van het wereldwijde web. Bij ons aan tafel wetenschapsjournalist Diederik Jekel over de visualisering van wetenschappelijk onderzoek in theorie en praktijk.

-Aanstaande zaterdag vindt het North Sea Surf Festival plaats in de Melkweg in Amsterdam. De naam zegt het al: een festival met surffilms en vooral heel veel surfmuziek! Om alvast in de stemming te komen zitten Dave von Raven, Dandy Dave en Phantom Frank vanavond aan tafel.

-Muziek: Bent van Looy zingt 'Flowers and Balloons' van zijn debuutalbum 'Round The Bend'.

-Huisdichter Nico Dijkshoorn

-Tafeldame: Katja Herbers

De Wereld Draait Door op tv

.