Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Vr 14 oktober 2011 | 19:30 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Vr 14 oktober 2011
Tijd
19:30 tot 20:25
Zender
NPO 3
Genre
Liveprogramma
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Kijkwijzer
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/6550304

Vanavond in De Wereld Draait Door:

-Fotografe Dana Lixenberg heeft een jaar lang foto’s van Nederlandse burgemeesters gemaakt. Het resultaat is te zien in een boek en in een tentoonstelling in het Amsterdam Museum. Dit is de aanleiding om de burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan, uit te nodigen en aan de tand te voelen over zijn vak.

-Een jury bestaande uit Hanneke Groenteman, Robbert Dijkgraaf en Ad van Liempt velt een definitief oordeel over welke Nederlanders een plek verdienen in de ‘Denk Anders' campagne.

-Ondanks het kort geding van Willem Holleeder gaat aanstaande maandag de film ‘De Heineken Ontvoering' in première. In de studio regisseur Maarten Treurniet en de acteurs Reinout Scholten van Asschat, Teun Kuilboer, Korneel Evers en Gijs Naber.

-Muziek is er van Ben Saunders.

-Marc-Marie Huijbregts is de tafelheer.

De Wereld Draait Door op tv

Amsterdam museum eberhard van der laan kort geding campagne tentoonstelling robbert dijkgraaf burgemeester jury film regisseur willem holleeder holleeder burgemeesters scholten heineken première de wereld draait door dijkgraaf ad van liempt groenteman hanneke groenteman laan boek ben saunders gijs naber korneel evers maarten treurniet matthijs van nieuwkerk teun kuilboer naber.