Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Vr 27 maart 2020 | 03:35 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Vr 27 maart 2020
Tijd
03:35 tot 04:25
Zender
NPO 3
Genre
De Wereld Draait Door
Jaar
2020
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/24014621

Herhaling. DWDD Special: Abdelhak Nouri

Boek
Het is bijna drie jaar geleden dat Abdelhak Nouri, oftewel Appie, onwel werd tijdens een oefenwedstrijd van Ajax. Bij de reanimatie die volgde liep hij hersenschade op, waardoor zijn veelbelovende carrière in de knop brak. Morgen verschijnt het boek ‘Abdelhak Nouri, een onvervulde droom’ van Khalid Kasem, vertrouwenspersoon van de familie Nouri. Reden voor ons om de hele uitzending te wijden aan de positieve, verbindende voetballer.

Gasten
Aan tafel: Nouri’s vader Mohammed, zijn twee broers Mo en Abderrahim en zijn goede vrienden en teamgenoten Frenkie de Jong, Donny van de Beek en Steven Bergwijn. Ook auteur Khalid Kasem neemt plaats. Humberto Tan is vanavond onze tafelheer.

Lied voor Appie
Ali B is groot bewonderaar van Appie, hij gaf zijn jongste zoon zelfs de naam ‘Nouri’. Samen met Douwe Bob schreef hij een lied voor Nouri.

De Wereld Draait Door op tv

Amsterdam sport ajax politiek uitzending media lied broers oefenwedstrijd wetenschap cultuur mohammed voetballer de wereld draait door dwdd humberto tan douwe bob talkshow reanimatie teamgenoten appie donny van de beek beek boek matthijs van nieuwkerk khalid bergwijn vader familie abdelhak nouri nouri frenkie de jong steven bergwijn seizoen zoon abdelhak de jong.