Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Za 7 maart 2020 | 01:15 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Za 7 maart 2020
Tijd
01:15 tot 02:10
Zender
NPO 3
Genre
Praatprogramma
Jaar
2020
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/23907001

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending
- Voor Huub van der Lubbe speelt poëzie een belangrijke rol in het leven. Zo schreef hij zelf meerdere dichtbundels, 'Melkboer met de blues', 'Geregeld Leven' en 'Guichelheil'. Hij schuift aan om te praten over zijn gedichten, zijn inspiratiebronnen en hij draagt voor uit eigen werk.

- Ze waren deze week al te gast, omdat Splinter over zijn debuutroman ‘Confettiregen’ kwam praten. Maar dit jaar kwamen er nog twee boeken uit de schoot van de familie Chabot: Sebastiaan schreef ‘De slaap die geen uren kent’ en Bart het ontluisterende ‘Mijn vaders hand'. Vanavond neemt de familie plaats aan de DWDD-tafel, daarna gaan ze voor het eerst met de z’n allen naar het Boekenbal, dat voor de 85e keer de Boekenweek inluidt.

- Vandaag gaat de vierdelige docu-serie ‘Hillary’ in première in de VS. De film moest eigenlijk gaan over de triomftocht van Hillary Clinton naar het Witte Huis, maar werd een kroniek van wederom een verloren strijd van een vrouwelijke presidentskandidaat. Aan tafel: Eelco Bosch van Rosenthal en juridisch onderzoeker aan Columbia University Madeleijn van den Nieuwenhuizen.

- Na hun Amerikaanse avontuur is Chef'Special terug met alweer hun vierde album: 'Unfold'!

- Het is vrijdag, dus Marc-Marie Huijbregts is onze tafelheer!

De Wereld Draait Door op tv

Amsterdam sport politiek uitzending boekenweek media witte huis film boeken wetenschap cultuur onderzoeker première eigen werk de wereld draait door hillary clinton vaders eelco poëzie gedichten eelco bosch van rosenthal boekenbal presidentskandidaat talkshow chef'special clinton columbia avontuur luckytv sebastiaan splinter huub van der lubbe marc-marie huijbregts matthijs van nieuwkerk familie seizoen vrijdag week geen deze week deze terug.