Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Wo 4 maart 2020 | 19:00 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Wo 4 maart 2020
Tijd
19:00 tot 20:00
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma
Jaar
2020
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/23892537

Onderwerpen van deze uitzending

-
Vanavond is het zover: Jeangu Macrooy maakt bij ons zijn songfestivalnummer bekend. Het nummer waarmee hij over 2 maanden Nederland vertegenwoordigd op het Songfestival. Aan tafel zit Jeangu Macrooy, Pieter Perquin en mister Songfestival Cornald Maas.

-
Ruud van Nistelrooy zal tijdens het EK van komende zomer gaan fungeren als assistent-trainer van het Nederlands elftal. Een goed moment dus om het met hem te hebben over het trainerschap. En dat doen we met de coach die hem naar eigen zeggen gevormd heeft: Foppe de Haan. De mannen schuiven aan.

-
Aankomende donderdag start het 11e seizoen van ‘De TV Kantine'. Met tientallen nieuwe typetjes. Een greep: Britt Dekker, Anny Schilder, Erik ten Hag, John de Mol, én Özcan Akyol komen voorbij. Aan tafel een deel van het sterrenteam: Carlo Boszhard, Irene Moors en Elise Schaap.

-
Nico Dijkshoorn is onze huisdichter!

-
Jan Mulder is vanavond onze tafelheer.

De Wereld Draait Door op tv

Amsterdam sport politiek media wetenschap cultuur de wereld draait door talkshow luckytv matthijs van nieuwkerk seizoen.