Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Do 27 februari 2020 | 02:55 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Do 27 februari 2020
Tijd
02:55 tot 03:50
Zender
NPO 3
Genre
Praatprogramma
Jaar
2020
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/23885515

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending
- Regisseur David Grifhorst gaat live Augumented Reality maken in Madurodam. Op 4 mei, een uur voor de Nationale Herdenking op de Dam, gaat hij het verhaal vertellen van iemand - die als kind - de oorlog heeft overleefd. David gaat live filmen in Madurodam en maakt gebruik van Augumented Reality. Hoe hij dat gaat flikken? Hij zit aan tafel.

- Gisteren riep de Wereldgezondheidsorganisatie WHO dat de wereld meer zou moeten doen om zich voor te bereiden op een corona-pandemie. Het coronavirus – ook bekend als COVID 19 – grijpt om zich heen. De eerste corona-patiënt uit Duitsland was twee weken geleden nog in Limburg. Toen was hij niet ziek en dus stelde het RIVM geen verder onderzoek in. Toch is er veel onrust. Aan tafel zitten minister voor Medische zorg Bruno Bruins en arts infectieziektebestrijding bij de GGD Ronald ter Schegget.

- Dankzij populaire series als ‘Stranger Things’ heeft oude muziek uit de jaren ’80, ’70 en '’60 een kleine opleving. Jongeren ontdekken oude muziek niet langer via de radio, maar door succesvolle series. We praten erover met Suzy (16), Olav (13) en Aidan (16).

- Het is woensdag, dus Nico Dijkshoorn is er vanavond!

- Tom Egbers is onze tafelheer.

De Wereld Draait Door op tv

Amsterdam sport politiek media wetenschap cultuur de wereld draait door talkshow luckytv matthijs van nieuwkerk seizoen.