Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Vr 28 februari 2020 | 11:00 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Vr 28 februari 2020
Tijd
11:00 tot 11:30
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma
Jaar
2020
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/23878809

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending
- Mathieu van der Poel reed afgelopen wielerseizoen 72 wedstrijden, waarvan hij er maar liefst 49 won. Een kleine greep: een wereldtitel in het veldrijden, een Europese titel op de mountainbike en natuurlijk die schitterende overwinning in de Amstel Gold Race. Wat brengt het aanstaande wielerseizoen en wat zijn de kansen van Mathieu? We bespreken het met z'n vader Adrie van der Poel, Mart Smeets en Thijs Zonneveld.

- Hans Clevers, professor in de moleculaire genetica, en Ruben van Boxtel, arts en onderzoeker, bespreken hun baanbrekende publicatie die vanmiddag in het gezaghebbende Nature verschijnt.

- In 15 jaar DWDD heeft muziek een grote rol gespeeld. Eén van de genres: Jazz. Vanavond nemen we afscheid van Jazz in DWDD met Han Bennink, Yuri Honing en Teus Nobel.

- Antoinnette Scheulderman is onze tafeldame!

De Wereld Draait Door op tv

Amsterdam sport politiek media wetenschap cultuur de wereld draait door talkshow luckytv matthijs van nieuwkerk seizoen.