Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Di 4 februari 2020 | 02:55 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Di 4 februari 2020
Tijd
02:55 tot 03:45
Zender
NPO 3
Genre
Praatprogramma
Jaar
2020
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/23727738

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending
- Morgen is er in plaats van een reguliere uitzending van DWDD een aflevering van DWDD Heimwee: Hier is... Adriaan van Dis. De zevende keer alweer! Vanavond in de uitzending maakt Adriaan van Dis zijn gast bekend.

- In 2013 zei kankeronderzoeker René Bernards aan de DWDD-tafel dat kanker in 2033 voor 90 procent een chronische ziekte zou zijn. De meest recente cijfers uit de VS en uit ons land, lijken in die richting te wijzen. 65 procent van de mensen overleeft de ziekte en dat aantal blijft maar groeien. Bernards zit aan tafel met internist-oncoloog Marleen Kok, beiden werkzaam in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis.

- Özcan Akyol kan naast romanschrijver, columnist en presentator nog een beroep aan zijn c.v. toevoegen: kapper. In zijn nieuwe programma 'De geknipte gast' bevraagt hij zijn gasten namelijk in de kappersstoel, terwijl hij hun baard trimt, hun coupe knipt of hun nek uitscheert. Met in de eerste uitzending 'Onze man in Teheran'; Thomas Erdbrink.

- Ronnie Flex is een van de grootsten in de Nederlandse Hiphop. Je kent zijn nummer 1-hits, bijvoorbeeld: 'Zusje', 'Drank en Drugs' of 'Blijf bij mij'. Hij werkt nu hard aan zijn vierde album en staat in mei in de AFAS, samen met de Deuxperience Band. Vanavond doen ze op ons podium 'Wacht'.

- Soundos El Ahmadi is vanavond onze tafeldame.

De Wereld Draait Door op tv

Amsterdam sport cijfers politiek hiphop uitzending media columnist presentator kanker wetenschap cultuur thomas erdbrink kapper groeien baard de wereld draait door dwdd album talkshow tafel podium afas luckytv adriaan flex wijzen antoni van leeuwenhoekziekenhuis özcan akyol el ahmadi ziekte adriaan van dis matthijs van nieuwkerk soundos el ahmadi eerste uitzending seizoen beroep ronnie flex deze.