Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Di 3 december 2019 | 19:00 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Di 3 december 2019
Tijd
19:00 tot 20:00
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/23362043

Onderwerpen van deze uitzending

-
Net als vorig jaar blikken we in de maand december terug op het jaar van Kiki Bertens. Een kleine greep: ze werd dit jaar weer negende op de wereldranglijst, was even de nummer 4 van de wereld, is net getrouwd én beëindigde ze de samenwerking met coach Raemon Sluiter. Vanavond praten we verder met de tennisster!

-
Lize Korpershoek maakt en presenteert video’s voor haar eigen Youtube-kanaal, maar ook voor de NPO. Ze maakte eerder ‘Adviezen van Lize’, waarin ze in video’s bespreekt wat je bijvoorbeeld moet doen in ongemakkelijke situaties. Nu verschijnt de zeer persoonlijke VPRO-documentaire ‘Mijn seks is stuk’. Over haar libido dat, wanneer ze in een relatie zit, enorm afneemt.

-
Eerder ging het strijkorkest voor hun ‘Breder dan klassiek’-nieuwjaarstournee de samenwerking aan met onder meer Typhoon, Wende, De Dijk en Blaudzun. Vanavond is het de beurt aan de Britse Singer-songwriter Jonathan Jeremiah!

-
Adriaan van Dis is onze tafelheer vanavond.

De Wereld Draait Door op tv

Amsterdam sport politiek media wetenschap cultuur de wereld draait door talkshow luckytv matthijs van nieuwkerk seizoen.