Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Vr 29 november 2019 | 19:05 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Vr 29 november 2019
Tijd
19:05 tot 20:00
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma
Jaar
2019
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/23350360

Mediauitzending november
Elke laatste vrijdag van de maand blikken we terug op de mediagebeurtenissen van de afgelopen maand. We bespreken de meest opvallende momenten op tv en de tafelgasten dragen elk een fragment aan dat hén is opgevallen. De TV Draait Door is een compilatie met de beste fragmenten.

Gasten

-
Merel Westrik is onder de indruk van ‘Seven Worlds, One Planet’, de nieuwe natuurserie van Sir David Attenborough.

-
Krista en Marcelle Arriëns maken de webserie 'Sekszusjes TV'; nuchtere, grappige, maar vooral leuke seksuele voorlichting.

-
Een opmerkelijk duo: Dries Roelvink en Sven Kockelmann. Dries heeft een column in het radioprogramma ‘1 op 1’ van Sven. We leggen aan hen de vraag voor wie Eva Jinek moet opvolgen op de late avond van NPO 1.

-
Onze huisband: Henny Vrienten en zijn zoon Xander, aangevuld met wisselende muzikanten. Zij spelen speciaal voor de media-uitzending geschreven nummers, die thematisch aansluiten bij de tafelonderwerpen.

-
Marc-Marie Huijbregts is zoals gewoonlijke onze tafelheer op vrijdag!

De Wereld Draait Door op tv

Amsterdam sport politiek media wetenschap cultuur de wereld draait door talkshow luckytv matthijs van nieuwkerk seizoen.