Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Do 28 november 2019 | 04:05 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Do 28 november 2019
Tijd
04:05 tot 04:55
Zender
NPO 3
Genre
Praatprogramma
Jaar
2019
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/23344213

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending
- Floortje Dessing en Rode Kruis-directeur Marieke van Schaik zijn net terug uit Jemen, waar de grootste stille ramp van de wereld plaatsvindt: 3,2 miljoen vrouwen en kinderen lijden als gevolg van een burgeroorlog aan acute ondervoeding. Twee jaar geleden bezocht Floortje het land al voor haar programma Floortje naar het Einde van de Wereld en toen belandde ze in een schuilkelder en moest ze halsoverkop vertrekken. Floortje en Marieke vertellen vanavond hun verhaal.

- RTL schort alle reality-televisie op naar aanleiding van seksueel grensoverschrijdend gedrag van deelnemers in De Villa. Tim Hofman was één van de eersten die de misstand op social media aan de kaak stelde. Voor zijn programma #BOOS sprak hij met een deelneemster uit De Villa die slachtoffer was van het grensoverschrijdende gedrag.

- De rauwe, eerlijke en zeer onthullende autobiografie van Marco van Basten. Het complete verhaal over zijn jeugd, de ingewikkelde relatie met zijn ouders, zijn carrière - de gekte in Italië, het ek '88, het mislukte wk '90 - zijn relatie met Johan Cruijff, het pijnlijke verhaal van de enkel, financiële tegenslagen, talloze successen en evenzovele dieptepunten. Vanavond schuift hij aan.

- Nico Dijkshoorn is onze huisdichter.

- Wilfried de Jong schuift aan als onze tafelheer!

De Wereld Draait Door op tv

Amsterdam sport politiek media wetenschap cultuur de wereld draait door talkshow luckytv matthijs van nieuwkerk seizoen.