Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Za 23 november 2019 | 03:15 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Za 23 november 2019
Tijd
03:15 tot 04:05
Zender
NPO 3
Genre
Praatprogramma
Jaar
2019
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/23302810

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending
- Het eerste boek van Victor Mids ‘Mindfck’ was een groot succes; het werd meer dan 140.000 keer verkocht. Nu heeft hij een nieuw boek: Mindfck Next Level. Hierin laat hij zien hoe makkelijk het is om het brein te bespelen en mensen op het verkeerde been te zetten. En daar is Matthijs ook benieuwd naar. Hij stond namelijk versteld, toen hij in 2016 meedeed aan het illusieprogramma. Daarom geeft Victor Mids hem vandaag eindelijk een tipje van de sluier!

- Heel veel beroemdheden werden er groot: het Apollo Theatre in New York. Vooral afro-amerikaanse idolen, van Billie Holiday en Aretha Franklin tot Stevie Wonder en James Brown. Legendarisch is ook de Amateur Night, waar bijvoorbeeld Lauryn Hill en Dave Chapelle het extreem kritische publiek wisten te behagen. Zondag gaat op het IDFA een documentaire over het theater in première, daarom vanavond onze eigen Amateur Night! Met: Charmaine Charlemagne, Glodi Lugungu en Kay Slice. YUNG DWDD's Sahil is de MC van dienst.

- Marc-Marie Huijbregts is vanavond onze tafelheer!

De Wereld Draait Door op tv

Amsterdam sport beroemdheden theater politiek uitzending media new york documentaire wetenschap cultuur apollo extreem première idfa de wereld draait door apollo theatre james brown talkshow dave holiday luckytv brein amateur james aretha franklin publiek boek makkelijk marc-marie huijbregts matthijs van nieuwkerk stevie wonder victor mids dienst verkocht seizoen deze.