Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Za 16 november 2019 | 00:05 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Za 16 november 2019
Tijd
00:05 tot 01:00
Zender
NPO 3
Genre
Praatprogramma
Jaar
2019
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/23261791

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door:

Chinese dromen van Ruben Terlou

Documentairemaker Ruben Terlou maakte al eerder de populaire reisseries ‘Langs de oevers van de Yangtze’ en ‘Door het hart van China’, waar wekelijks meer dan één miljoen mensen naar keken. Gelukkig is hij nog lang niet uitgereisd. Zo trok hij afgelopen jaar kriskras door China voor een derde serie: 'Chinese dromen'.

Elk half jaar een nieuwe neus

Het AD vertelde het verhaal van Els Captijn. Zij verloor haar neus aan kanker, een prothese bood uitkomst. Maar om ervoor te zorgen dat die prothese zo min mogelijk opvalt, krijgt ze elk half jaar een nieuwe in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis. Ze schuift aan met Shirley Bouman, van de afdeling gelaatsprothetiek.

Nieuw album Clouseau: Tweesprong

Bij de naam Clouseau gaat iedereen weer even terug naar de jaren ’90, toen de Belgische band megahits scoorde als ‘Domino’, ‘Droog je tranen’ en natuurlijk ‘Daar Gaat Ze’. Bijna drie decennia later is er een nieuw album, ‘Tweesprong’, met mooie, kleine en persoonlijke nummers. Aan tafel Koen en Kris Wauters!

Marc-Marie Huijbregts is tafelheer!

De Wereld Draait Door op tv

.