Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Vr 15 november 2019 | 03:10 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Vr 15 november 2019
Tijd
03:10 tot 03:59
Zender
NPO 3
Genre
Praatprogramma
Jaar
2019
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/23255711

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door:

Update Nobelprijswinnaar Ben Feringa

Ben Feringa won in 2016 de Nobelprijs Scheikunde voor zijn moleculaire ‘machinetjes’, waarmee hij bijvoorbeeld medicijnen in ons lichaam aan en uit zou kunnen zetten. Hij is druk, uiteraard. Zo werd hij onlangs tot lid verkozen bij de US National Academy in Washington, bij de Chinese Academie in Peking en is hij curator bij het Gala van de Wetenschap, dat op 25 november in Amsterdam wordt gehouden. Hoe is het met hem en zijn onderzoek? Hoogste tijd voor een update!

Politieke gevolgen stikstofcrisis

Eind mei zette de rechter een streep door het PAS: Programma Aanpak Stikstof. Bijna niemand had toen nog van die term gehoord, maar het werd de opmaat tot de grootste crisis voor Rutte ooit. Ongeveer 18.000 bouw- en infrastructuurprojecten werden stilgelegd. Volgens de bouwbedrijven zouden 27.000 banen kunnen verdwijnen. Er werd een maatregelenpakket afgesproken met de coalitie, met daarin een ‘rotmaatregel’: een verlaging van de maximumsnelheid overdag naar 100. Hoe nu verder? We vragen het Barbara Baarsma, Tom-Jan Meeus en Özcan Akyol.

Documentaire-serie 'Dienders'

In ‘Dienders’ worden agenten van de politieacademie gevolgd. Ze gaan in Rotterdam voor het eerst de straat op en krijgen onder meer te maken met huiselijk geweld en agressie. Wat doet dat met de agenten in spé? We bespreken het met tweedejaars Bjorn, Harun, Nanouk en Bart. De zesdelige serie is vanaf 14 november te zien bij BNNVARA, 21.45, NPO 3.

Latin muziek van Rolf Sanchez

Vanavond worden in Las Vegas voor de twintigste keer de Latin Grammys uitgereikt. Het is hét feest van de Latin muziek. Om alvast in de sfeer te komen, hebben we Rolf Sanchez uitgenodigd, bekend van X-Factor en recent nog van de Beste Zangers. Hij staat vanavond op ons podium met de Latin Society!

Romana Vrede is tafeldame!

De Wereld Draait Door op tv

.