Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Ma 28 oktober 2019 | 11:05 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Ma 28 oktober 2019
Tijd
11:05 tot 12:00
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma
Jaar
2019
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/23155708

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door:

Op de laatste vrijdag van de maand blikken we terug op de mediagebeurtenissen van die maand. We bespreken de meest opvallende momenten op tv en de tafelgasten dragen elk een fragment aan dat hén is opgevallen. De TV Draait Door is een compilatie met de beste fragmenten.

- Veel kijkers voor het Televiziergala deze maand, 2,5 miljoen, maar de kritieken waren niet mals. Saai, voorspelbaar en doodgerepeteerd, het presentatieduo Rik van de Westelaken en Dionne Stax was geen succes. Hoe kan het leuker? We vragen het Peter Pannekoek.

- Net5 moet dé vrouwenzender van Nederland worden. Daarom werd de talkshow ‘Ladies Night’ gelanceerd. En dat blijkt een succes. Goede cijfers en goede kritieken. Eén panellid zorgde voor opvallend veel reacties, zowel positief als negatief: Stella Bergsma.

- Peter van der Vorst werd deze zomer programmadirecteur van RTL4. Hij volgde Erland Galjaard op die naar het TALPA van John de Mol vertrok. Ook Linda de Mol verliet RTL. Het nieuwe TV-seizoen is nu twee maanden onderweg, hoogste tijd voor een tussenstand.

- Onze huisband bestaat in seizoen 15 uit Henny Vrienten en zijn zoon Xander, telkens aangevuld met wisselende muzikanten. Zij spelen speciaal voor de media-uitzending geschreven nummers, die thematisch aansluiten bij de tafelonderwerpen.

- Het is vrijdag, dus Marc-Marie Huijbregts is tafelheer!

De Wereld Draait Door op tv

Amsterdam sport miljoen cijfers nederland compilatie politiek media zomer wetenschap cultuur fragmenten talpa john de mol saai tussenstand de wereld draait door rtl4 vorst talkshow linda de mol fragment luckytv net5 bergsma reacties rik van de westelaken dionne stax erland galjaard henny vrienten marc-marie huijbregts matthijs van nieuwkerk peter van der vorst dragen peter pannekoek xander positief stella vragen seizoen 5 miljoen zoon vrijdag geen tijd muzikanten deze terug van der vorst.

Meer uitzendingen van De Wereld Draait Door