Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Vr 18 oktober 2019 | 02:30 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Vr 18 oktober 2019
Tijd
02:30 tot 03:25
Zender
NPO 3
Genre
Praatprogramma
Jaar
2019
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/23083359

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door:

Principe-akkoord Brexit

Eindelijk! Een principe-akkoord over de Brexit, tussen de EU en de Britse regering. Alleen het Britse Lagerhuis moet nog instemmen. De Britse premier Johnson was opgetogen, maar de Noord-Ierse DUP-partij liet al meteen weten tegen de deal te zijn, en zij verlenen gedoogsteun aan het kabinet. Maar is er wellicht een eind van de Brexit-saga gekomen? We vragen het uiteraard aan Jeroen Dijsselbloem.

Shorttrackkampioenen Suzanne Schulting en Sjinkie Knegt met coach Jeroen Otter.

Op 1 november start het shorttrackseizoen! En dat wordt een belangrijk seizoen voor kampioenen Suzanne Schulting en Sjinkie Knegt. Suzanne verdedigt haar titel op het EK én WK en Sjinkie vecht voor een terugkeer op het hoogste niveau nadat hij in januari zware brandwonden opliep. Voor coach Jeroen Otter staat de vraag centraal of zijn nieuwe hulpmiddel de ‘Jet-Engine’ winst oplevert.

Typhoon is tafelheer!

De Wereld Draait Door op tv

Amsterdam sport britse lagerhuis jeroen dijsselbloem kabinet politiek media dijsselbloem regering brandwonden wetenschap cultuur jeroen otter lagerhuis sjinkie knegt de wereld draait door otter coach vecht terugkeer talkshow instemmen britse premier typhoon luckytv suzanne schulting knegt schulting brexit premier sjinkie start matthijs van nieuwkerk vragen deal seizoen winst suzanne.