Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Ma 30 september 2019 | 10:55 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Ma 30 september 2019
Tijd
10:55 tot 11:45
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma
Jaar
2019
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/22983205

Herhaling. Vanavond in De Wereld Draait Door: Media-uitzending - 27-9-2019

Op de laatste vrijdag van de maand blikken we terug op de mediagebeurtenissen van die maand. We bespreken de meest opvallende momenten op tv en de tafelgasten dragen elk een fragment aan dat hén is opgevallen. De TV Draait Door is een compilatie met de beste fragmenten, de huisband speelt muziek die thematisch aansluit bij de onderwerpen aan tafel.

- RTL Late Night ging ter ziele, aan Beau van Erven Dorens de schone taak om het tijdsslot tot een succes te maken met zijn eigen latenighttalkshow Beau. De eerste maand zit erop, is hij tevreden?

- Jorik Scholten, beter bekend als Lil’Kleine, en John de Mol sloegen de handen ineen en lanceerden het jongerenplatform NEW WAVE. Om 'jongeren te inspireren hun dromen na te jagen en daar ook naar te handelen'.

- Maar liefst vier Emmy’s voor de serie ‘Fleabag’, waarvan drie voor bedenkster, schrijfster én hoofdpersoon Phoebe Waller-Bridge. De serie volgt het turbulente leven van de jonge vrouw Fleabag. Roos Moggré is groot fan.

- Xander en Henny Vrienten, aangevuld met bevriende muzikanten, spelen muziek die thematisch aansluit bij de besproken tafelonderwerpen.

- Vrijdag, dus Marc-Marie Huijbregts is de sidekick van Matthijs!

De Wereld Draait Door op tv

Amsterdam sport muziek compilatie politiek vrouw media wetenschap cultuur scholten fragmenten john de mol de wereld draait door serie talkshow tafel schone fragment luckytv wave rtl late night new wave beau van erven dorens henny vrienten marc-marie huijbregts matthijs van nieuwkerk dragen xander seizoen late night vrijdag muzikanten terug beau.