Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Di 19 maart 2019 | 03:50 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Di 19 maart 2019
Tijd
03:50 tot 04:37
Zender
NPO 3
Genre
Praatprogramma
Jaar
2019
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/21940921

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door:

- Drie doden en zwaargewonden bij aanslag in tram Utrecht

Maandagochtend is in de Utrechtse wijk Kanaleneiland geschoten in een tram. Er zijn drie doden en zwaargewonden gevallen, van wie drie in kritieke toestand verkeren. De dader of daders zijn voortvluchtig. Hierdoor is het dreigingsniveau in Utrecht naar het hoogste niveau. Politie Utrecht heeft het signalement van de verdachte vrijgegeven. De politie vraagt iedereen uit te kijken naar de 37-jarige Gökmen Tanis, geboren in Turkije. De politie houdt rekening met een terroristisch motief. Beatrice de Graaf is te gast.

- Boekenweekgeschenk Jan Siebelink

Zaterdag is het zover: dan barst de 84e Boekenweek los. Thema dit jaar: ‘De moeder de vrouw’. Vrijdag droeg Ester Naomi Perquin al haar Boekenweekgedicht voor, vanavond bespreken we het Boekenweekgeschenk: 'Jas van belofte' geschreven door Jan Siebelink.

- Songs in the Key of Life: Harrie Jekkers

Een nieuwe editie van onze muziekrubriek 'Songs in the Key of Life'; liedjes die passen bij de sleutelmomenten van het leven. De titel is natuurlijk een knipoog naar Stevie Wonder, in 1974 bracht hij het gelijknamige legendarische album uit. Vanavond is Harrie Jekkers te gast. Hij kiest een lied bij het thema ‘Ouder worden’.

De Wereld Draait Door op tv

Aanslag sport politie utrecht verdachte turkije dader daders politiek boekenweekgeschenk boekenweek media knipoog lied wetenschap cultuur graaf dreigingsniveau kanaleneiland voortvluchtig tram liedjes de wereld draait door album talkshow thema luckytv utrechtse beatrice de graaf harrie jekkers jan siebelink matthijs van nieuwkerk stevie wonder wijk moeder seizoen vrijdag kijken.