Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Vr 15 februari 2019 | 02:55 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Vr 15 februari 2019
Tijd
02:55 tot 03:44
Zender
NPO 3
Genre
Praatprogramma
Jaar
2019
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/21776407

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door:

- Splinter Chabot over 'Splinter in de politiek'

Splinter Chabot, voorzitter van de JOVD, komt met een televisieserie: 'Splinter in de politiek'. In de serie loopt hij mee met spindoctors, hoogleraren politicologie, het politieke journaille of activisten. Zo probeert Splinter uit te vogelen of er een toekomstig politicus in hem schuilt.

- Is IS nu echt verslagen?

Al dagen volgen media wereldwijd de strijd tegen het allerlaatste stukje Islamitische Staat; gisteren zou het nog maar om 4 vierkante kilometer aan waar IS standhoudt, vanochtend was dat vermoedelijk nog maar 1 vierkante kilometer. Het is een kwestie van dagen voordat we kunnen zeggen: de Islamitische Staat is niet meer. Maar betekent dit dan ook dat IS verslagen is? Aan tafel zit terrorismedeskundige Beatrice de Graaf.

- De allermooiste liefdesliedjes: Douwe Bob

Maandag kreeg Douwe Bob een Edison voor zijn album ‘The Shape I’m In’, naar eigen zeggen een break-up album. In zijn speech bedankte hij zijn ex, want zonder haar zou het album er niet zijn geweest, én zijn nieuwe vriendin ‘voor het lijmen van z’n hart’. Daarom, en het is ook nog Valentijnsdag, bespreken we de allermooiste liefdesliedjes uit de muziekgeschiedenis.

- Tafeldame: Simone Weimans

Vanavond is nieuwslezeres Simone Weimans de sidekick van Matthijs.

De Wereld Draait Door op tv

Sport politiek media voorzitter politicus speech wetenschap cultuur activisten graaf hoogleraren fragmenten de wereld draait door jovd serie valentijnsdag edison douwe bob album talkshow wereldwijd islamitische staat politicologie tafel luckytv splinter islamitische beatrice de graaf matthijs van nieuwkerk simone weimans verslagen seizoen.