Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Za 19 januari 2019 | 03:30 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Za 19 januari 2019
Tijd
03:30 tot 04:27
Zender
NPO 3
Genre
Praatprogramma
Jaar
2019
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/21708802

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door:

- Humberto Tan over zijn nieuwe voetbaltalkshow VTBL

Humberto Tan gaat vanaf zondag wekelijks om 20.00 uur op RTL7 het voetbalpraatprogramma VTBL presenteren. Na 12 jaar bij Studio Sport en 5 jaar bij Eredivisie Live keert hij terug als sportpresentator. Hij wordt bijgestaan door presentatoren Bart Nolles en Simon Zijlemans. Het wordt Humberto's eerste praatprogramma sinds zijn afscheid in juni vorig jaar van RTL Late Night.

- Boek: 'De Bourgondiërs' - Bart van Loo

Naar aanleiding van zijn nieuwe boek 'De Bourgondiërs, Aartsvaders van de Lage Landen' schuift Bart van Loo vanavond aan. Hij neemt ons mee in de zoektocht naar het ontstaan van de Nederlanden, waarvoor we terug moeten naar de Bourgondische tijd, van 1384 tot 1482. Van Loo betoogt dat toen voor het eerst een staatkundig geheel ontstond dat de Lage Landen werd genoemd, de basis voor het latere België en Nederland.

- De Robbie van Leeuwen Sessies, aflevering 2

Gitarist Robbie van Leeuwen schreef de monsterhit ‘Venus’ van Shocking Blue. Hij was vorige week te gast, het begin van een nieuwe rubriek: de Robbie van Leeuwen Sessies. Elke vrijdag vragen we een band om een nummer uit Robbies oeuvre te spelen. We trapten af met Rudy Bennett, Robbies muzikale boezemvriend. Vanavond staan de jonge rockers van Son Mieux op onze bühne om het nummer ‘Send me a postcard’ te spelen!

- Tafeldame: Georgina Verbaan

Georgina is vanavond de sidekick van Matthijs.

De Wereld Draait Door op tv

Sport eredivisie belgië nederland zoektocht live politiek media afscheid oeuvre wetenschap cultuur fragmenten georgina verbaan de wereld draait door rtl7 studio sport humberto tan talkshow nederlanden luckytv gitarist rtl late night leeuwen boek matthijs van nieuwkerk robbie van leeuwen rudy bennett simon zijlemans presenteren rudy vragen seizoen late night vrijdag week studio tijd wekelijks van leeuwen terug.

Meer uitzendingen van De Wereld Draait Door