Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Ma 28 januari 2019 | 11:05 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Ma 28 januari 2019
Tijd
11:05 tot 12:00
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma
Jaar
2019
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/21698242

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door:

- Nieuwe kunstserie Jeroen Krabbé

Jeroen Krabbé is groot liefhebber van schilderkunst. Hij maakte eerder prachtige series over Van Gogh, Picasso en Gauguin, en het komende jaar reist hij weer de hele wereld over om in het leven te duiken van een beroemd kunstenaar.

- Trump-vertrouweling Roger Stone gearresteerd

Het onderzoek van Robert Mueller naar de Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen van 2016 wordt nu echt gevaarlijk voor Donald Trump. Roger Stone, zijn voormalig adviseur en vertrouweling, werd door de FBI van zijn bed gelicht en vanmiddag al voorgeleid aan de rechter. Eelco Bosch van Rosenthal geeft uitleg.

- Peter Pannekoek: 5 opkomende comedians

Vorig jaar zijn we een nieuwe traditie gestart en vanavond is hij terug: Peter Pannekoek vertelt ons welke comedians we dit jaar goed in de gaten moeten houden.

- De Robbie van Leeuwen Sessies, aflevering 3

Gitarist Robbie van Leeuwen schreef de monsterhit ‘Venus’ van Shocking Blue. Hij was twee weken geleden te gast, het begin van een nieuwe rubriek: de Robbie van Leeuwen Sessies. Elke vrijdag vragen we een band om een nummer uit Robbies oeuvre te spelen. We trapten af met Rudy Bennett, Robbies muzikale boezemvriend. Vorige week stonden de jonge rockers van Son Mieux op onze bühne. Vanavond is de band Rondé te gast om nóg een van zijn nummers toe te voegen aan deze reeks: 'Never marry a railroad man'.

- Dominee Gremdaat

Onze eigen dominee, Dominee Gremdaat steekt ons een hart onder de riem met een actuele preek.

- Tafelheer: Humberto Tan

Humberto is vanavond de sidekick van Matthijs.

De Wereld Draait Door op tv

.