Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Wo 28 november 2018 | 10:55 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Wo 28 november 2018
Tijd
10:55 tot 11:45
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma
Jaar
2018
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/21370233

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door:

- Groots Junior - Guus Meeuwis

De 'Groots met een zachte G'-concerten van Guus Meeuwis zijn elk jaar een groot succes. En dit jaar kunnen nog meer mensen genieten van de shows: er komt namelijk een junior variant voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, mét hun ouders natuurlijk. Om ervoor te zorgen dat het daadwerkelijk een kinderspektakel wordt, heeft Guus een heuse kinderadviesraad samengesteld, hier in volledige bezetting aan tafel: zoon Jules Meeuwis, Benjamin Koch, Rosanne van Abeelen, Sjoerd in ’t Groen, Gioia Parijs en Flip van Beek. 'Groots Junior' vindt plaats op woensdagmiddag 12 juni in het Philips Stadion in Eindhoven.

- Wereldwijde ophef om genetische modificatie in China

Professor Hans Clevers en arts en documentaire-maker Ruben Terlou bespreken vanavond groot nieuws uit China: een wetenschapper aldaar zou het DNA van een pasgeboren tweeling zo hebben aangepast dat ze geen HIV meer kunnen krijgen. Een enorme stap voor de wetenschap, maar ook een dubieuze.

- Boek van de Maand november 2018

Ons boekenpanel staat weer te popelen om ons te vertellen welke boeken we niet mogen missen en wat het absolute ‘Boek van de Maand’ is. Aan tafel: Margreet de Haan, Iris Meijer, Jeroen Schwartz en Tim van den Hoed! De animatie is deze maand van de hand van Matteo Bal.

- Tafelheer: Erik Dijkstra

Erik Dijkstra is vanavond de sidekick van Matthijs.

De Wereld Draait Door op tv

China parijs guus meeuwis tweeling philips ophef eindhoven animatie boeken stadion wetenschap arts groen bezetting rosanne de wereld draait door talkshow professor kinderen haan beek boek matteo erik dijkstra matthijs van nieuwkerk ruben terlou sjoerd benjamin ouders pasgeboren seizoen zoon geen wetenschapper deze.