Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Vr 12 oktober 2018 | 19:00 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Vr 12 oktober 2018
Tijd
19:00 tot 20:00
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma
Jaar
2018
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/21096003

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door:

- Bundel ‘Brieven aan God en andere mensen’ - Paul van Vliet

In mei dit jaar nam Paul van Vliet afscheid van het podium, een eind aan meer dan 60 jaar optreden. Al die jaren ontliep hij de grote vragen des levens, nu probeert hij die te beantwoorden in een bundel nooit verzonden brieven, die samen een autobiografie vormen: ‘Brieven aan God en andere mensen’. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan: Paul van Vliet gaat weer de planken op om voor te lezen uit de bundel!

- Ali B. zong voor Mies

Ali B. bracht gisteren op het Gouden Televizier-Ring Gala een hommage aan Mies Bouwman. Samen met Jim van der Zee zong hij 'Waar ben jij nou' en raakte geëmotioneerd.

- Glennis Grace

Glennis Grace had een jeugddroom: succes in Amerika. En ze kwam dichtbij, héél dichtbij, maar won de finale van America’s Got Talent nét niet. Maar hier in Nederland had ze natuurlijk ook al een imposante carrière, ze is nu weer druk met haar Whitney Houston Tribute.

- Paul Simon X Elton John: Jeangu Macrooy

Twee muzikale legendes kondigden dit jaar hun afscheidstournee aan: Paul Simon en Elton John. Een mooie aanleiding om hun prachtige oeuvre door te spitten in deze nieuwe rubriek. Dat doen we met Ruben Hein en Jeangu Macrooy, die voortaan elke vrijdag een saluut brengen aan respectievelijk Elton en Paul. Deze keer speelt Jeangu 'You Can Call Me Al' van Paul.

- Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts

Vrijdag, dus Marc-Marie is de sidekick van Matthijs!

De Wereld Draait Door op tv

Talent amerika nederland afscheid finale bloed oeuvre brieven gala mies bouwman de wereld draait door 60 jaar gouden vliet houston talkshow rubriek saluut gouden televizier-ring gala gouden televizier-ring televizier-ring podium hein bouwman optreden elton john glennis grace marc-marie huijbregts matthijs van nieuwkerk paul simon paul van vliet whitney houston paul van vragen televizier-ring gala seizoen vrijdag druk tribute lezen.