Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Wo 24 augustus 2016 | 01:10 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Wo 24 augustus 2016
Tijd
01:10 tot 02:07
Zender
NPO 3
Genre
Praatprogramma
Jaar
2016
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/16155248

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door:

- Medaillewinnaars Sharon van Rouwendaal, Nouchka Fontijn en Elis Ligtlee

Sharon van Rouwendaal, Nouchka Fontijn en Elis Ligtlee hebben een dikke Olympische plak gewonnen. Dat vieren we vanavond met de drie powervrouwen aan tafel!

- Lucia Rijker

Ook oud-boksster Lucia Rijker is vanavond aanwezig. Tijdens de spelen in Rio analyseerde zij het vrouwenboksen voor de NOS en leefde erg mee met de wedstrijden van Fontijn.

- Nieuwe album Jett Rebel

Multi-talent, rockzanger, sekssymbool, podiumdier. Over Jett Rebel kan je veel zeggen, behalve dat hij voorspelbaar is. Afgelopen weekend gaf hij een verrassingsoptreden op Lowlands. Het stond enkel als Don’t Die On Me Now op het affiche en niemand wist wat ze konden verwachten. Don't Die On Me Now bleek namelijk de titel van het nieuwe album van multitalent Jelte. Vanavond zit hij aan tafel bij DWDD.

- Muziek: Giovanca

Giovanca speelt een verrassing voor onze Olympische winnaars aan tafel.

- Tafeldame: Hanneke Groenteman

Hanneke is de side-kick van Matthijs!

De Wereld Draait Door op tv

De wereld draait door verrassingsoptreden sharon van rouwendaal elis ligtlee winnaars sharon dwdd album lowlands tafel giovanca groenteman hanneke groenteman weekend rouwendaal ligtlee nouchka fontijn fontijn lucia rijker matthijs van nieuwkerk medaillewinnaars.