Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Vr 29 april 2016 | 03:45 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Vr 29 april 2016
Tijd
03:45 tot 04:38
Zender
NPO 3
Genre
Praatprogramma
Jaar
2016
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/15475746

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door:

- Uitzwaaiconcert Douwe Bob

Vanavond geeft Douwe Bob, een paar dagen voor zijn vertrek naar Stockholm, een exclusief DWDD uitzwaaiconcert. In de uitzending blikken we vooruit op het Eurovisiesongfestival, aansluitend beklimt Douwe Bob het podium in het naastgelegen Westergastheater voor een mini-concert! Het optreden is te volgen via live-stream op dwdd.nl/douwebob.

- Nieuwe docuserie: 'De Pen en het Zwaard'

Vanaf zondagavond 1 mei verschijnt de nieuwe, zesdelige serie van Fidan Ekiz op NPO 2: ‘De Pen en het Zwaard’. In deze documentaireserie volgt ze moedige journalisten die strijden voor de waarheid in landen waar machthebbers hen het zwijgen proberen op te leggen. Fidan, zelf journalist en voormalig correspondent in Turkije, bezoekt journalisten uit zes verschillende landen en spreekt met de mensen die journalistiek bedrijven in een dictatuur waar beperkte persvrijheid heerst. Als participerend journalist wordt ze onderdeel van hun vaak avontuurlijke leven. Vanavond vertelt ze hier meer over.

- Profvoetballer Jari Litmanen: boek 'Litmanen10'

Als onbekende Fin kwam hij naar Amsterdam en als clublegende nam hij afscheid: voormalig profvoetballer Jari Litmanen stond met het Ajax van Louis van Gaal midden jaren negentig aan de absolute wereldtop. Geen enkele ploeg was beter en hierin had hij de hoofdrol. Vandaag scheen zijn boek ‘Litmanen10’ in het Nederlands, waarin hij in alle eerlijkheid vertelt over onder andere de grote successen bij Ajax, maar ook over zijn teleurstellingen. Aan tafel: Jari Litmanen.

- Tafelheer: Erik Dijkstra

Erik Dijkstra is vanavond de sidekick van Matthijs.

De Wereld Draait Door op tv

.