Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Vr 5 december 2014 | 00:00 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Vr 5 december 2014
Tijd
00:00 tot 00:55
Zender
NPO 3
Genre
Praatprogramma
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/12362905

Vanavond in DWDD:

-PowNews: Jean-Pierre Geelen en Hans Beerekamp

Gisteravond was de laatste dagelijkse reguliere uitzending van PowNews. In het nieuwe jaar gaat PowNews verder met wekelijkse uitzendingen. Het nieuwsprogramma van de zender PowNed werd sinds september 2010 uitgezonden op Nederland 3. We blikken terug op bijna 4,5 jaar PowNews met Jean-Pierre Geelen en Hans Beerekamp.

-Dieuwertje Blok: Sinterklaasjournaal

Morgen is het dan eindelijk zo ver: het heerlijk avondje is gekomen. De weken die hieraan vooraf gingen waren nou niet bepaald onbewogen. Vol verwachting zaten we iedere avond weer te wachten op wat het sinterklaasjournaal ons nou weer zou brengen. Vanavond blikken we terug met Dieuwertje Blok op wat er allemaal is gebeurd en hebben we het uiteraard over de Pietendiscussie.

-Blue Planet in Concert

Na 'Planeth Earth in Concert' en 'Frozen Planet in Concert' was het wachten op 'Blue Planet in Concert'. Het derde en laatste deel van de gelijknamige BBC documentaire wordt in de Ziggo Dome vertoond op een gigantisch HD scherm met live muziek van Het Gelders Orkest. André Kuipers, Peter R. de Vries en Jan Versteegh zitten aan tafel en nemen ons mee langs drie fragmenten, begeleid door 11 musici van Het Gelders Orkest.

-Muziek: Benjamin Clementine

Benjamin Clementine werd geboren op 7 december 1988. Hij groeide op in Noord-Londen. Vooral zijn unieke pianospel en charisma worden zeer gewaardeerd. Daarnaast heeft hij een dijk van een stem die ook wel vergeleken wordt met die van Nina Simone en Antony Hegarty.

-Tafelheer: Erben Wennemars

De Wereld Draait Door op tv

Nederland powned live uitzending concert documentaire ziggo ziggo dome kuipers erben wennemars 1988 fragmenten orkest musici de wereld draait door wekelijkse earth sinterklaasjournaal pietendiscussie tafel zender gigantisch scherm wennemars hans beerekamp jan versteegh jean-pierre geelen matthijs van nieuwkerk benjamin.
Muziek: Kwabs - Walk - 3-12-2014

Meer uitzendingen van De Wereld Draait Door