DWDD: Jeroen Krabbé, Kasper van der Laan, Huib Modderkolk en meer

Eerstvolgende uitzending
DWDD: Jeroen Krabbé, Kasper van der Laan, Huib Modderkolk en meer
Datum
Ma 9 december 2019
Tijd
11:05 tot 12:00
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Website
DWDD: Jeroen Krabbé, Kasper van der Laan, Huib Modderkolk en meer
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
DWDD: Jeroen Krabbé, Kasper van der Laan, Huib Modderkolk en meer gemist
Deel-url
gids.tv/23416177

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending
- Acteur, regisseur, schilder en televisiemaker Jeroen Krabbé vierde gisteren zijn 75e verjaardag! Dat was natuurlijk aanleiding voor vele interviews. Rode draad: hij geniet van zijn kleinkinderen. Maar ook de schilderkunst is voor hem een bron van blijdschap. Daarom zit hij aan tafel met zoon en kunstenaar Jasper Krabbé, én met kleindochter Lotus die volgend jaar aan de kunstacademie van Londen gaat studeren.

- Vorig jaar won Kasper van der Laan de publieksprijs op het Leids Cabaretfestival. Door de Volkskrant werd hij uitgeroepen tot hét comedytalent van het jaar. Vorige week ging zijn debuutvoorstelling ‘1 Kilo’ in première en de reacties zijn veelbelovend: NRC en AD geven hem vijf sterren en de Volkskrant noemt hem “dé bijzonderste debutant van het jaar”.

- In onze muziekrubriek '10 uit 10' kiezen we de beste liedjes van de jaren '10. Als kleine spin-off rubriek doen we '1 uit 10'; wie of wat is de beste van dit decennium? Eerder kozen we de beste sporter, beste sketch, beste talentenshow en beste muziekdocumentaire van de afgelopen 10 jaar, nu zijn we benieuwd naar de beste journalistieke scoops. Met: Huib Modderkolk, Bas Haan en Esther Rosenberg.

- Aan het begin van het seizoen bracht Sven Figee in een orgelgevecht een ode aan de overleden Cees Schrama. Dat was een succes, daarom ging hij ook het duel aan met Thijs Boontjes. En nu daagt hij Elvis Sergo uit. Sven Figee en Elvis Sergo staan vanavond met hun Hammond battle ‘Let’s Roll’ op het podium, begeleid door bassist Xander Vrienten en drummer Thijmen Mollema.

- Het is vrijdag, dus Marc-Marie Huijbregts is onze tafelheer!

Meer op tv: Helmond Sport op tv , Olympische Spelen op tv en Welke Zender Feyenoord? op tv

Meer uitzendingen van DWDD: Jeroen Krabbé, Kasper van der Laan, Huib Modderkolk en meer