Bekijk de uitzending van De weekenden terug

Wo 12 december 2018 | 21:20 De weekenden

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De weekenden gemist? Bekijk hier naar De weekenden gemist.

De weekenden

Datum
Wo 12 december 2018
Tijd
21:20 tot 22:15
Zender
Canvas
Genre
Reportage
Jaar
2018
Deel-url
gids.tv/21449520

Vanavond start op de Vlaamse tv-zender Canvas het programma De weekenden, een humaninterestreeks met Joris Hessels over negen mensen die een cruciaal jaar tegemoet gaan en dat zelf in beeld brengen.

Het gaat om mensen die tegen wil en dank de keuze maken om hun leven een andere richting uit te sturen, of die noodgedwongen de draad terug moeten opnemen. Negen verschillende levensverhalen die vaak ver uit elkaar liggen, maar onverwachts soms heel gelijkend zijn. Geregeld komen de negen een weekend samen om naar elkaar te luisteren en naar elkaars beelden te kijken.

Joris Hessels, bekend van Radio Gaga, is gastheer, luisterend oor, compagnon de route en vriend. De weekenden is een verhaal over groepsdynamiek, verbondenheid en over de onvoorspelbaarheid van het leven.

En de kijkers zijn daarvan de bevoorrechte getuigen. Twee afleveringen per week, die telkens het verslag zijn van één weekend. In totaal 14 afleveringen, steeds op woensdag en vrijdag om 21:20 uur op Canvas.

De weekenden op tv

Controle belgië onderwijs pensioen radio opvoeding operatie diploma tv-zender cruciaal parkinson route getuigen weekend start ziekte vriend reportage omar canvas aflevering 1 vrijdag kijken week schooljaar terug.