Bekijk de uitzending van De week van Filemon terug

Di 6 september 2011 | 21:50 De week van Filemon

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De week van Filemon gemist? Bekijk hier naar De week van Filemon gemist.

De week van Filemon

Datum
Di 6 september 2011
Tijd
21:50 tot 22:30
Zender
NPO 3
Presentatie
Filemon Wesselink
Kijkwijzer
Uitzending gemist
De week van Filemon gemist
Deel-url
gids.tv/6353682

Filemon Wesselink is ondanks zijn sterrenstatus heel gewoon gebleven. Hij neemt nog steeds de week door met vrienden in zijn stamkroeg. Maar naast sterke verhalen bespreekt hij nu ook keiharde realiteit.

In het nieuwe BNN-programma De Week van Filemon laat hij zijn avonturen en ervaringen van de afgelopen week zien op een groot scherm in de kroeg.

En iedereen mag erbij zijn! Staat er iets opmerkelijks in de krant? Filemon gaat op onderzoek uit. Is er een bijzonder congres of evenement? Filemon is er bij. De ene dag staat hij met kaplaarzen in het bluswater, de volgende dag in pak langs de rode loper. Hij stelt pittige vragen en als het even kan, doet hij zelf mee. En dat alles op z’n Filemons.

Filemon: ‘Ik heb heel veel zin om in het hele land op avontuur te gaan. Mijn agenda is nu al overvol gepland met glamoureuze sterrenfeestjes, spectaculaire sporten en bijzondere evenementen.’

De Week van Filemon is elke week anders maar heeft een aantal vaste items zoals Het Feestje van de Week en De Fruitmand.

In Het Feestje van de Week laat Filemon zijn gezicht zien op het meest prestigieuze, saaie of bizarre feestje van die week. De Fruitmand is er voor een ongelukkige BN-er.

De week van Filemon op tv

.
Preview deze aflevering van De week van Filemon