Bekijk de uitzending van De TV Kantine terug

Za 20 januari 2018 | 20:08 De TV Kantine

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De TV Kantine gemist? Bekijk hier naar De TV Kantine gemist.

De TV Kantine

Datum
Za 20 januari 2018
Tijd
20:08 tot 20:39
Zender
RTL 4
Twitter hashtag
#TVKantine
Uitzending gemist
De TV Kantine gemist
Deel-url
gids.tv/19457062

Na acht seizoenen sluit hun drukbezochte kantine en openen Carlo, Irene en hun (nieuwe) persiflages de deuren van de grootste tv-studio’s en locaties van Nederland, zoals die van ‘Jinek’ en ‘Voetbal Inside’. Vanaf vanavond is ‘De TV Kantine’ in de nieuwe setting wekelijks te zien vanaf 20:00 uur op RTL 4.

In de tv-studio van ‘Jinek’ ontvangt Irene Moors als Eva Jinek in de eerste aflevering diverse gasten: Carlo Boszhard als Erik Dijkstra, Buddy Vedder als Boef en Jelka van Houten als Roxeanne Hazes. Tijdens de show kijken de gasten onder andere naar een fragment uit ‘De Slimste Mens’ waar Angela de Jong en Erland Galjaard strijden om de winst. Ook vertoont 'Eva' een exclusieve scène uit ‘House of Cards’ met Irene als Claire en Carlo als Frank Underwood.

Aan de tafel van ‘Voetbal Inside’ komen naast belangrijke balzaken ook andere gespreksonderwerpen ter tafel en wordt er bijvoorbeeld teruggeblikt op ‘Medisch Centrum West’ waarin Carlo te zien is als Dick van Lennep, Irene als Zuster Reinie, Luuk Ikink te zien is in de rol van Dokter Eric Koning, Rick Brandsteder als Jan van de Wouden en Wibi Soerjabi als patiënt. Dit fragment wordt vertoond door ‘Linda de Mol’ die in elke aflevering vanuit de ‘Oh, Wat Een Jaar!'-setting terugblikt op een oud tv-fragment.

Ook zien de mannen aan tafel een scène van de serie ‘Stranger Things’ waarin Anna Nooshin het personage Maik op zich neemt, de Braboneger speelt Lucas en Esmée van Kampen, Eleven.

In seizoen negen zijn er in ‘De TV Kantine’ nog veel meer gastspelers te zien: Monic Hendrickx, Ruben van der Meer, Kasper van Kooten, Yolanthe Sneijder-Cabau, Ruben Nicolai, Maan, Elise Schaap en de dames van O'G3NE zijn maar een paar namen van een nog veel langere lijst gastspelers.

De TV Kantine op tv

Lijst nederland koning maan boef kampen kantine tv-studio dokter centrum serie eva jinek eerste aflevering carlo boszhard tv kantine show schaap patiënt kasper van kooten zuster tafel dames fragment rick braboneger yolanthe roxeanne hazes irene moors yolanthe sneijder-cabau buddy vedder elise schaap erik dijkstra erland galjaard jelka van houten luuk ikink monic hendrickx rick brandsteder ruben nicolai ruben van der meer o'g3ne namen jinek personage anna nooshin seizoen aflevering 1 kijken.