Bekijk de uitzending van De Stelling van Nederland terug

Wo 14 maart 2018 | 20:35 De Stelling van Nederland

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Stelling van Nederland gemist? Bekijk hier naar De Stelling van Nederland gemist.

De Stelling van Nederland

Datum
Wo 14 maart 2018
Tijd
20:35 tot 21:30
Zender
NPO 1
Genre
Actualiteitenmagazine
Jaar
2017
Deel-url
gids.tv/19874848

De Stelling van Nederland is terug; ‘gewone Nederlanders’ discussiëren onder leiding van presentator Jort Kelder over de stelling: 'Wij moeten trots zijn op onze taal, tradities en verleden'. De Stelling van Nederland komt vanavond live vanuit de Metaalkathedraal in Utrecht.

Kunnen we onze 'zeehelden' van toen nog eren anno 2018? Mogen kinderen nog wel cowboytje en indiaantje spelen? En moeten we onze straten en scholen nog wel vernoemen naar Jan Pieterszoon Coen en Michiel de Ruyter?

De Stelling van Nederland is niet het zoveelste debat tussen politici en experts, maar een confrontatie tussen mensen uit alle lagen van de samenleving over de heikele thema’s van vandaag. Ongefilterd, want het programma is live. Gijs Rademaker van het EenVandaag Opiniepanel peilt de meningen in het land en geeft daarmee een stem aan de Nederlanders die niet in de zaal aanwezig zijn.

De Stelling van Nederland op tv

Rotterdam debat utrecht nederland live eenvandaag scholen presentator politici experts confrontatie tradities samenleving kinderen jort kelder leiding trots stad avond.