Bekijk de uitzending van De Spuiten en Slikken Sekstest terug

Wo 12 september 2018 | 20:25 De Spuiten en Slikken Sekstest

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Spuiten en Slikken Sekstest gemist? Bekijk hier naar De Spuiten en Slikken Sekstest gemist.

De Spuiten en Slikken Sekstest

Datum
Wo 12 september 2018
Tijd
20:25 tot 22:00
Zender
NPO 3
Genre
Informatief programma
Jaar
2017
Twitter hashtag
#Sekstest
Deel-url
gids.tv/20921039

Hoe staat het eigenlijk met homo-acceptatie in Nederland? Wat houdt aseksualiteit in? En welke cocktail heeft dezelfde zuurgraad als een vagina? Dat leer je allemaal in de Spuiten & Slikken Sekstest. Maar ook dragqueens, speeltjes, soa's, orgasmes en fetisjen passeren letterlijk en figuurlijk de revue.

Presentatoren Gwen van Poorten, Sahil Amar Aïssa, Jurre Geluk & Emma Wortelboer leiden de test waarin het publiek en zeven BN'ers strijden om de unieke en felbegeerde trofee. Christina Curry, Martijn Fischer, Dee van der Zeeuw, Dolores Leeuwin, Keizer, Kim Kötter & Tim den Besten geven zich bloot wat betreft hun sekskennis en dat belooft een hete strijd te worden.

De test bestaat uit 25 meerkeuzevragen in vijf categorieën. Dit jaar zijn de categorieën: bedweters, lichaamstaal, lgbtq&a, wtf?! en harde feiten. Om mee te spelen hoef je niet uit je eigen ervaring te putten want de onderwerpen van de vragen zijn allemaal voorbij gekomen in Spuiten & Slikken of in het nieuws. Voor toelichting en extra informatie zijn seksuologe Kaat Bollen en sociaalwetenschapper Linda Duits aanwezig in de studio. De sekstest is dus niet alleen lekker om te spelen, je steekt er ook wat van op.

De Spuiten en Slikken Sekstest op tv

.