Bekijk de uitzending van De Social Club terug

Ma 6 januari 2014 | 23:50 De Social Club

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Social Club gemist? Bekijk hier naar De Social Club gemist.

De Social Club

Datum
Ma 6 januari 2014
Tijd
23:50 tot 00:20
Zender
NPO 3
Twitter hashtag
#desocialclub
Kijkwijzer
Uitzending gemist
De Social Club gemist
Deel-url
gids.tv/10459647

Geraldine Kemper, Tim Hofman, Kraantje Pappie, Filemon Wesselink, Stephanie Louwrier, Frank Evenblij en Jelte Sondij gaan het nieuwe dagelijkse BNN-programma De Social Club presenteren. Maar daarmee is de club nog lang niet compleet! In De Social Club boren de presentatoren hun complete netwerk van online vrienden aan om de meest opvallende, inspirerende en absurde verhalen naar boven te halen. Als je de presentatoren liked, dan hoor je automatisch bij club en kan er na een post of tweet zomaar een presentator met camera voor je neus staan. De presentatoren maken reportages over alles dat hen fascineert en onderwerpen die trending zijn. Ook gaan ze op missie om antwoord te krijgen op de boeiendste vragen van de dag.

BNN-Presentator en social media-expert Tim Hofman: ‘Dit wordt fucking epic: tv maken met iedereen die zin heeft! De Social Club is helemaal van de kijkers: zij bepalen de onderwerpen en mensen die aan bod komen. Een harde klus en een goeie uitdaging voor dit team. Voor mijzelf wordt het the best of both worlds: internet en televisie. Eindelijk.’ Naast Tim komen ook Geraldine en Filemon uit de stal van BNN. Frank maakt het programma ‘Evenblij met…’ en was samen met Jelte Sondij als Jakhals te zien in De Wereld Draait Door. Groningse rapper Kraantje Pappie en actrice Stephanie Louwrier hebben eerder gepresenteerd voor 101.TV en maken nu hun debuut bij BNN.

In De Social Club gaan de presentatoren niet alleen langs bij hun online vrienden, maar worden ook belangrijke issues bij de ballen gepakt in de rubriek #durftevragen: Heeft een pinguïn knieën? Zijn er basisschoolkinderen die nog borstvoeding krijgen? Waarom zitten er altijd gaatjes in mijn shirt ter hoogte van de broekrand? De presentatoren van De Social Club zoeken het voor je uit en gooien iedere dag het laatste nieuws, de lekkerste eye-candy en de meest besproken onderwerpen in sneltreinvaart op je scherm.

De Social Club op tv

Internet netwerk stal camera presentator televisie neus boren actrice debuut de wereld draait door rubriek gaatjes shirt geraldine kemper fucking rapper hofman goeie scherm frank evenblij missie jakhals filemon wesselink geraldine kemper kraantje pappie stephanie louwrier tim hofman presenteren team gooien.