Bekijk de uitzending van De slimste mens terug

Ma 27 augustus 2018 | 20:25 De slimste mens

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De slimste mens gemist? Bekijk hier naar De slimste mens gemist.

De slimste mens

Datum
Ma 27 augustus 2018
Tijd
20:25 tot 21:10
Zender
NPO 2
Genre
Quiz
Jaar
2018
Presentatie
Philip Freriks
Twitter hashtag
#slimstemens
Officiële Twitter
@DeslimstemensNL
Uitzending gemist
De slimste mens gemist
Deel-url
gids.tv/20827086

De finaleweek van De Slimste Mens is aangebroken. Komende vrijdag wordt bekend wie de winnaar van dit zomerseizoen wordt. De komende dagen keert elke dag een van de beste spelers van dit seizoen terug. De nummer vijf van het klassement is er vanavond weer bij, de nummer vier morgen en zo verder. Uiteindelijk keert de nummer één vrijdag terug in de grote finale.

Na de aflevering van afgelopen vrijdag zijn Jeugdjournaal-presentator Lucas van de Meerendonk en journalist en schrijver Edwin Winkels doorgegaan naar deze eerste finaleweek-aflevering.

De nummer vijf uit het klassement van dit seizoen keert vanavond terug: parlementair commentator van De Telegraaf, Wouter de Winther.

De spelers die in de afgelopen weken nog beter waren en dus later deze week terugkeren, zijn:

- Dinsdag: schrijver Philip Huff
- Woensdag: actrice en vechtsporter Jaike Belfor
- Donderdag: publiciste Anne Fleur Dekker
- Vrijdag: radiopresentator Roelof de Vries

De slimste mens op tv

Winkels edwin winkels maarten van rossem finale edwin wouter dekker winnaar actrice schrijver journalist quiz commentator philip freriks slimste mens telegraaf de telegraaf leiding dagelijks seizoen vrijdag week maarten.