Bekijk de uitzending van Terug: De Rijdende Rechter terug

Di 23 februari 2021 | 22:05 Terug: De Rijdende Rechter

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Terug: De Rijdende Rechter gemist? Bekijk hier naar Terug: De Rijdende Rechter gemist.

Terug: De Rijdende Rechter

Datum
Di 23 februari 2021
Tijd
22:05 tot 22:40
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Presentatie
Jetske van den Elsen
Deel-url
gids.tv/25914779

De Rijdende Rechter is terug met een nieuw seizoen waarin mr. John Reid conflicten tussen buren oplost. De afleveringen zijn elke dinsdag rond 22:00 uur op NPO 1.

Bijenoverlast
Deze week behandelt mr. Reid de bijenoverlast van de familie De Haas. De beesten zoemen erop los in hun tuin en in het steegje achter hun huis.

Heel volk
Al een aantal jaar huist er elk jaar een bijenvolk in de schoorsteen van hun overburen, de familie De Groot. Als het lekker weer wordt, vliegt er regelmatig een heel volk de schoorsteen uit, zo de tuin van de buren in.

Schoorsteen
Zij vinden dat de familie De Groot ervoor moeten zorgen dat de bijen verdwijnen. Desnoods door de schoorsteen af te breken. De familie De Groot is het daar niet mee eens. Zij genieten van de bijen en vinden dat het beschermde dieren zijn die niet zomaar verdelgd mogen worden.

Geschil
Ze hebben al genoeg ondernomen, vinden ze. En ze breken zéker hun schoorsteen niet af. De Rijdende Rechter reist af naar Hillegom om het geschil over de bijen te beslechten

Je kunt alle afleveringen van De Rijdende Rechter terugkijken via gids.tv/programma/de-rijdende-rechter.

(Foto: Stijn Ghijsen/KRO-NCRV)

Terug: De Rijdende Rechter op tv

.