Bekijk de uitzending van De outsiders terug

Do 16 mei 2019 | 20:55 De outsiders

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De outsiders gemist? Bekijk hier naar De outsiders gemist.

De outsiders

Datum
Do 16 mei 2019
Tijd
20:55 tot 21:45
Zender
NPO 3
Genre
Documentaire
Jaar
2019
Presentatie
Tim den Besten
Deel-url
gids.tv/22258635

Aflevering 5 - Reportagereeks (2019) over mensen die kiezen voor een leven buiten de gebaande paden.

Sociaal.

Tim den Besten ontmoet drie mensen die zich begeven in bijzondere sociale kringen. Zo ontmoet hij Bastiaan, een overtuigd 'flat-earther', die verstoten werd door zijn vrienden, maar die inmiddels een nieuw sociaal leven heeft opgebouwd met andere complotdenkers. Verder gaat hij op pad met Tavarell, een zwarte homoseksuele man die als rolmodel fungeert voor andere gekleurde gay jongeren die elders geen acceptatie vonden. Ze organiseren extravagante dans- en poseerwedstrijden waarbij ze volledig zichzelf kunnen zijn. Ook ontmoet hij Monique, een moderne heks die zich eindelijk op haar plek voelt sinds ze de wicca leerde kennen en zich aansloot bij een Nederlandse heksenkring. Wat zeggen de verhalen van deze en andere outsiders over de manier waarop de meesten van ons leven?

De outsiders op tv

Documentaire acceptatie heks sociaal homoseksuele jongeren tim den besten outsiders plek zwarte geen deze elders buiten.