Bekijk de uitzending van De Noodcentrale terug

Wo 12 juni 2019 | 21:30 De Noodcentrale

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Noodcentrale gemist? Bekijk hier naar De Noodcentrale gemist.

De Noodcentrale

Datum
Wo 12 juni 2019
Tijd
21:30 tot 22:35
Zender
SBS 6
Genre
Realityreeks
Jaar
2017
Twitter hashtag
#denoodcentrale
Deel-url
gids.tv/22440753

Vanaf vanavond is elke woensdag het programma De Noodcentrale te zien op SBS6, om 21:30 uur.

Elke aflevering wordt het kloppend hart van de noodnummers 0900-8844 en 112 op een fascinerende manier in beeld gebracht. Als kijker volg je de centralisten van de politie in de meldkamer waar hulpvragen binnenkomen over de meest uiteenlopende zaken. Van vermiste ouders, verwarde bejaarden tot aangereden herten en overlast van vervelende buren.

Er zijn beelden te zien van de centralisten in vijf politiemeldkamers verspreid over het land: Eindhoven, Groningen, Maastricht en twee in Rotterdam. Dagelijks komen hier duizenden hulpvragen binnen. Aan de centralisten de verantwoordelijke taak om de situatie in te schatten en cruciale beslissingen te nemen.

De Noodcentrale op tv

Rotterdam politie maastricht buren overlast bejaarden eindhoven groningen hulpverleners hulpdiensten herten schatten beslissingen verwarde kijker sbs6 de meldkamer ouders hart meldkamer dagelijks seizoen aflevering 1 zaken deze aangereden.