Bekijk de uitzending van De Nationale IQ-test 2015 terug

Wo 21 januari 2015 | 20:30 De Nationale IQ-test 2015

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Nationale IQ-test 2015 gemist? Bekijk hier naar De Nationale IQ-test 2015 gemist.

De Nationale IQ-test 2015

Datum
Wo 21 januari 2015
Tijd
20:30 tot 23:00
Zender
NPO 1
Genre
Spelshow
Presentatie
Ruben Nicolai, Sophie Hilbrand
Twitter hashtag
#iqtest
Deel-url
gids.tv/12654865

Ben jij slimmer dan je partner? Dat is de vraag die centraal staat tijdens De Nationale IQ Test 2015. Acht BN’ers, het publiek en de kijkers thuis testen niet alleen hun eigen intelligentie, maar checken ook meteen of ze een knapper koppie hebben dan hun zaken-, liefdes- of vriendschappelijke partner. In de studio leggen Manon Thomas & Peter Schaur (danspartners), Edo Brunner & Arie Koomen (cabaretduo), Billy & Ruud (stelletje uit Utopia) en Louise en Martine Fokkens (tweelingzussen uit ‘Ouwe Hoeren’) hun IQ’s open en bloot naast elkaar. Meespelen thuis kan samen met je partner, maar natuurlijk ook als je in je eentje zit. De Nationale IQ Test 2015 wordt gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Ruben Nicolai.

Is het dé manier om discussies aan de keukentafel voor eens en altijd uit de wereld te helpen of is het voor sommige stelletjes te confronterend? En is het eigenlijk wel zo erg als jouw IQ enorm verschilt van dat van je partner? Het zal hoe dan ook voor de nodige opschudding in huiskamers en in de studio zorgen, want één van beiden gaat zeer waarschijnlijk voortaan als slimste van het stel door het leven. In het publiek maken getrouwde partners, tweelingen, danspartners, beroepspartners en sportduo’s de test der testen.

Stelletjes, duo’s en singles thuis kunnen via live.bnn.nl" target="blank">live.bnn.nl meespelen met een tweede scherm. Of natuurlijk gewoon met pen en papier.

De Nationale IQ-test 2015 op tv

.