De Nationale IQ-test 2015

Meest recente uitzending
Datum
Zo 21 juni 2015
Tijd
20:30 tot 23:05
Genre
Spelshow
Presentatie
Ruben Nicolai, Sophie Hilbrand
Twitter hashtag
#iqtest
Uitzending gemist
De Nationale IQ-test 2015 gemist
Deel-url
gids.tv/13545129

Ben jij slimmer dan je partner? Dat is de vraag die centraal staat tijdens De Nationale IQ Test 2015. Vanavond wordt de test herhaald.

Acht BN’ers, het publiek en de kijkers thuis testen niet alleen hun eigen intelligentie, maar checken ook meteen of ze een knapper koppie hebben dan hun zaken-, liefdes- of vriendschappelijke partner. In de studio leggen Edo Brunner & Arie Koomen (cabaretduo), Billy & Ruud (stelletje uit Utopia), Manon Thomas en haar danspartner Peter Schaur en Louise en Martine Fokkens (tweelingzussen uit ‘Ouwe Hoeren’) hun IQ’s open en bloot naast elkaar. De Nationale IQ Test 2015 wordt gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Ruben Nicolai.

Is het dé manier om discussies aan de keukentafel voor eens en altijd uit de wereld te helpen of is het voor sommige stelletjes te confronterend? En is het eigenlijk wel zo erg als jouw IQ enorm verschilt van dat van je partner? Het zal hoe dan ook voor de nodige opschudding in huiskamers en in de studio zorgen, want één van beiden gaat zeer waarschijnlijk voortaan als slimste van het stel door het leven. In het publiek maken getrouwde partners, tweelingen, danspartners, beroepspartners en sportduo’s de test der testen.

Meer op tv: Entertainment op tv , Formule 1 Uitzendingen op tv en Wimbledon op tv