Onderwerpen in De mysterieuze dood van Ivana Smit

Bekijk de uitzending van De mysterieuze dood van Ivana Smit terug

Zo 19 mei 2019 | 20:30 De mysterieuze dood van Ivana Smit

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De mysterieuze dood van Ivana Smit gemist? Bekijk hier naar De mysterieuze dood van Ivana Smit gemist.

De mysterieuze dood van Ivana Smit

Datum
Zo 19 mei 2019
Tijd
20:30 tot 22:30
Zender
SBS 6
Genre
Documentaire
Deel-url
gids.tv/22285807

Thijs Zeeman gaat op zoek naar de waarheid rond de dramatische gebeurtenis op 7 december 2017. De achttienjarige Nederlandse Ivana Smit werd die dag dood gevonden na een val van de twintigste verdieping van een flatgebouw in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur.

Ze had de nacht doorgebracht in het appartement van het Amerikaanse echtpaar Alexander en Luna Johnson. De Johnsons weigerden om voor de Maleisische rechtbank te getuigen en zijn na deze gebeurtenis Maleisië uit gevlucht.

In deze documentaire spreken de ouders van Ivana voor het eerst over de dood van hun dochter en gaat de onderzoeksjournalist op zoek naar de waarheid: wat speelde zich die laatste uren af in het appartement... én: waar zijn de Johnsons?

De mysterieuze dood van Ivana Smit op tv

Flatgebouw rechtbank documentaire luna appartement maleisië dochter echtpaar gevlucht lumpur kuala lumpur kuala getuigen verdieping zeeman dood thijs zeeman ouders seizoen hoofdstad nacht aflevering 1 deze gevonden.